Referencer

Vitaminer til hjernen – de har hørt det

Over de seneste år mere end 150 foredrag. Folkeuniversitetet, Højskolearrangementer, Menighedsråd, Oplysningsforbund (FOF, LOF, AOF), Seniorklubber, TV-interviews, TV Ugens Foredrag, Ældresagen, Aftenskoler, OK-klubber og Biblioteker. (Referenceliste fremsendes gerne).


Referencer

"Det var en fornøjelse at have en foredragsholder, der taler højt og tydeligt, i et tempo så alle kan følge med - Og så er dine billeder meget illustrative!"
Seniorklub Århus
Værter
"Du kommer hele vejen rundt - Godt gået af en amatør!!"
Antikvarboghandler
Speciale i Storm P
"Du har komponeret et meget fremragende Karen Blixen foredrag. Det fungerer utrolig godt, og du får det hele med. Også billedmaterialet er godt"

Sune de Souza Schmidt-Madsen
Forfatter til den prisbelønnede bog "KAREN BLIXEN - Baronesse, Storvildtjæger, Storyteller
"WOW, Mogens - Kennedy-foredraget synes jeg helt afgjort er dit bedste foredrag indtil dato. ..... Jeg er imponeret over den måde, du har komponeret det på."

Karin Hansen
Tilhører
"Tak for et godt og levende foredrag om Nelson Mandela. Man gribes af dit engagement og din viden, men ikke mindst af måden du fortæller på. Humoren og respekten er med hele vejen."
Højskole formiddag
Vært og sognepræst
"Du tog os med Storm, der jo var andet og meget mere end vi vidste, da vi kom. Din indlevelse i Storm P. og hans finurlige verden gjorde meget og ligeså din inddragelse af udvalgte tilhørere bidrog til, at det blev et par rigtig gode timer. Mange af dine eksempler på Storm P.’s Fluer, historier og billeder, var nye for mig, selv om jeg har hørt flere Storm P. foredrag gennem tiden."
J. Søndergaard
Tilhører

150 foredrag

Gennem de seneste år har jeg holdt mere end 150 foredrag

Midtjylland

Jeg bor i Midtjylland og kører gerne i hele Danmark

1,5 time

Et fordrag varer ca 1,5 time og der er tid til spørgsmål.

2.500 kr

Plus transport

Kontakt mig gerne